luni, 22 septembrie 2014

Azi plouă.

Ştirile: Veste naşpa - azi plouă.
Eu: De ce e naşpa? Azi plouă!
Oficial e septembrie! De ce? Ploaie şi iar ploaie... Timpul în care Hunedoara se aseamănă cel mai mult cu Londra! Numa' bine, dacă plouă putem sta în casă şi (în loc să stăm pe facebook, că aşa spun profesorii chiar dacă unii nu ştiu că noi citim pentru română şi învăţăm la istorie şi psihologie) azi să fim creativi! Creativitatea e bună, mai ales în zilele cu ploaie! 
Provocare: Azi citeşte o carte, desenează, dansează, cântă, scrie ceva... Fă ceva creativ! Ceva ce-ţi place! Fă ceva neaşteptat... Spală vasele sau mătură în sufragerie. Umple-ţi timpul cu ceva pozitiv care poate face pe cineva să zâmbească, fie că e mama ta sau profesoara sau vecina, nu ştiu! Ce ştiu în schimb, e că merită să trăieşti, să zâmbeşti şi să îi faci pe cei din jur să zâmbească!
Şi ce dacă plouă azi? Şi ce dacă azi toată ziua cât ai fost la şcoală a plouat şi nu s-a oprit până ai plecat şi tu nu ai o umbrelă ŞI stai departe de şcoală? Mergi prin ploaie, sună-ţi prietena (-ul) cea (cel) mai bună (bun) şi dansaţi împreună, chiar dacă ea (el) e acasă, măcar e acolo la telefon. E tare să ştii că este o persoană pe care te poţi baza oricând şi care e langă tine chiar dacă nu e fizic... A fi sau a nu fi? Maria este! :D (Just for you, girl! Lăţuste plin ploaeee! :P)
O zi faină, băi... Zi faină! :D 


Bucură-te de ploaieee!!! De-aia o avem de la Tata, să ne bucurăm de ea!!! :D Nu? 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu